PUBLICITAT

Oh!Fertes per rebre el Nadal

  • A més dels productes amb descomptes s'hi podrà trobar un apartat de vehicles
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Àlvarez i Gil presenten la Fira Oh!Fertes, ahir. Foto: ANA / M. C.

El Comú de Sant Julià organitza per a aquest diumenge una nova edició de la Fira Oh!Fertes on, a més dels productes amb descomptes dels establiments comercials de la parròquia, s'hi podrà trobar un apartat de vehicles d'ocasió i una zona d'activitats infantils que dinamitzaran la part alta de Sant Julià. Sota el lema Castanya als preus, la fira se celebrarà al barri de Rocacorba, on ja va tenir lloc la fira del Roser.

Segons ha augurat la cònsol major laurediana, Montserrat Gil, el públic acostuma a assistir a aquest esdeveniment i valora l'oferta que s'hi dóna per la qual cosa «potser avançarà algunes compres que es puguin fer».

Sota el lema Castanya als preus, aquest diumenge tindrà lloc a Sant Julià una nova edició de la Fira Oh!Fertes que traurà al carrer els productes amb descomptes i dels outlets lauredians i del país amb l'objectiu d'afavorir les vendes abans de les rebaixes i dinamitzar la zona alta de la parròquia.

Tres zones

La fira es dividirà en tres zones, com ha explicat el conseller d'Agricultura, Carles Àlvarez. La primera inclourà l'oferta de vehicles d'ocasió amb una vintena de cotxes, la segona es dedicarà a una cinquantena de botigues outlet i amb articles per a la llar, roba, sabates i complements amb descomptes, responent precisament al lema de l'esdeveniment. Per últim, la tercera serà per a activitats infantils on s'hi inclouran inflables i altres entreteniments a càrrec de Naturlàndia al Prat Gran.

En total hi participaran una cinquantena de comerços, cadascun dels quals decidirà els descomptes que aplicarà a les seves ofertes, segons ha exposat la cònsol, Montserrat Gil.

A més, com ja es va fer a la Fira del Roser també hi haurà un tiquet per valor de cinc euros que inclourà una bossa ecològica reutilitzable, un sac de trumfes d'Andorra, un quart de castanyes i una tapa de tardor que es podrà consumir en un dels 10 bars i restaurants de la parròquia adherits a la campanya.

Gil ha indicat que la fira respon a la demanda feta pels comerciants i restauradors del barri de Rocacorba i de la parròquia tenint en compte la bona afluència del Roser. En aquest sentit, la cònsol ha manifestat que volen esdevenir un «referent en fires».

Tenint en compte que queda més d'un mes per a les rebaixes, Gil ha augurat que és possible que hi hagi gent que pugui avançar algunes compres i aprofitar les ofertes de la fira que compta amb un pressupost d'uns 3.000 euros del comú lauredià.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT