PUBLICITAT

Gili compara el cost del 'Cirque du Soleil' amb ajudes socials i Camp l'acusa de demagògica

  • La consellera socialdemòcrata s'ha posicionat favorable a portar d'altres companyies més properes que oferirien bons espectacles del mateix nivell a un cost més baix
08112012_camp1
El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha defensat el projecte del Cirque du Soleil. Foto: ANA / N.M.
La consellera socialdemòcrata, Rosa Gili, ha qualificat de 'preu molt alt' el cost que suposa portar el Cirque du Soleil a Andorra, que el ministre de Turisme i medi Ambient, Francesc Camp, ha situat entre 2,2 i 2,5 milions d'euros. Gili ha assegurat, a més, que la companyia realitza espectacles en dates properes a la vinguda a Andorra a ciutats de l'entorn més immediat com Montpeller o Barcelona. En aquest sentit, s'ha posicionat, també, favorable a portar d'altres companyies més properes que oferirien bons espectacles del mateix nivell a un cost més baix. La consellera ha comparat el pressupost dedicat a la vinguda del Cirque du Soleil amb els diners dedicats a beques als estudiants i d'altres ajuts socials.
El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, ha qualificat de demagògica aquesta comparació ja que al seu parer no es pot comparar el pressupost dedicat a turisme amb el de les ajudes socials. A més, ha dit que aquests diners surten de la partida pressupostària del seu departament. Camp ha assegurat que és difícil valorar l'espectacle sense haver-lo vist, i li ha ofert el vídeo on surt el que representen al Quebec i que serà una adaptació del que faran a Andorra. El ministre també ha assegurat que durant les dates que vindran al Principat (entre dues i tres setmanes del mes de juliol) no hi ha previst cap espectacle del Cirque du Soleil prop d'Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT