PUBLICITAT

Ferrer creu que el repartiment de fulletons a la Duana és "anar massa enllà"

  • La cònsol major d'Andorra la Vella considera que els policies tenen "tot el dret a manifestar-se", però que el que ha d'imperar és el diàleg

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha valorat, aquest dijous, les darreres actuacions empeses pels diversos sindicats de funcionaris del país, com les manifestacions i concentracions. Ha considerat que tenen "tot el dret a manifestar-se", però que el que ha d'imperar és el diàleg. A més, sí que ha opinat que la proposta dels funcionaris de la Duana de donar informació sobre la manca de drets socials del Principat als turistes 'és anar massa enllà'. Ferrer creu que aquesta mesura en un moment turístic difícil com l'actual, no és el que cal per al país.

Segons Ferrer, una cosa és el dret a manifestar-se i l'altra són actuacions com la impulsada pel Sindicat de Funcionaris de la Duana. La seva opinió és que donar aquesta mena d'informació als turistes "és anar massa enllà", i que 'en un moment difícil per al turisme en què sembla que el comerç s'anima una mica, hauríem de donar una imatge de tranquil·litat i treball'. Opina que el que convé al país és no transmetre un missatge de crispació, i que en tot cas, si els funcionaris opten per aquesta via hauria de ser després d'haver fet una taula de negociació que hagués fracassat, però no abans. 

Per tot això Ferrer considera que el que ha d'imperar és el diàleg, i en aquest sentit coincideix amb el president del Sindicat de Treballadors del Comú d'Andorra la Vella, Cristian Asensio, que assegura que el millor és dialogar i arribar a un consens. Tot i així, defensa el dret de tots els treballadors a manifestar-se.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT