PUBLICITAT

Un potsgrau en fiscalitat per a empresaris i professionals

  • Els estudis consten de 30 crèdits europeus repartits en 10 mòduls?
GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El rector de la UdA, Daniel Bastida i el president de la CCIS, Marc Pantebre, en la signatura del conveni, ahir Foto: ÀLEX LARA

La Cambra de Comerç Indústria i Serveis (CCIS), la Uniersitat d'Andorra (UdA) i la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra van signar ahir un acord de col·laboració per impartir un postgrau en fiscalitat a Andorra. La nova formació té una càrrega de 30 crèdits europeus, «cosa que representa de 800 a 900 hores d'estudi, de les quals 180 hores seran presencials» va explicar el rector de l'UdA, Daniel Bastida, que també es va mostrar molt satisfet per la possibilitat de poder oferir el postgrau als empresaris i professionals d'Andorra. I va insistir en què «aquesta és una formació que ofereix un bagatge significatiu a la persona que la segueixi perquè se li reconeixerà arreu». El rector de la UdA també va subratllar la oportunitat que brinda el postgrau en fiscalitat en un «moment que abordem un canvi tan important com és el nou marc fiscal, ja que es tracta d'un programa molt complet que tracta tant la vessant jurídica com la vessant econòmica».

Amb la voluntat d'oferir un servei a la població, Bastida va precisar que «si bé el postgrau costa 3.330 euros, és el preu de cost perquè la UdA no hi guanya res» i va afegir que «serà impartit sobretot per professors de la Pompeu, el 75% del cos docent i per professors d'Andorra, el 25% restant». Bastida també va recordar que «la col·laboració amb la CCIS és constant i que amb la Pompeu tampoc és la primera vegada que dissenyem un programa junts». El president de la CCIS, Marc Pantebre, també va insistir en que «el context actual d'Andorra, en què s'està desenvolupant un nou sistema tributari, comporta la necessitat de formar i reciclar professionals i empresaris».

Titulació / Les persones que superin el sistema d'avaluació previst al programa i que disposin d'una titulació universitària reconeguda a Andorra obtindran un diploma de postgrau en fiscalitat per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. En cas que no es disposi de títol universitari s'obtindrà un diploma d'aprofitament en fiscalitat per la UdA i un certificat acreditatiu per la Barcelona School of Management.

El procés d'avaluació exigeix una assistència mínima del 80% a les sessions presencials. Per superar el programa, els participants que compleixin el mínim d'assistència hauran de superar els treballs proposats a classe i les proves corresponents a la conclusió de cada mòdul. El programa acadèmic consta de 10 mòduls i la llengua habitual de comunicació i dels material didàctics serà el català. La inscripció i la matrícula estan obertes fins el 20 desembre que ve, a la UdA o bé a l'adreça internet: www.uda.ad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT