PUBLICITAT

13a Mostra de cine dedicada al gènere negre a la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració de Toni Moles, ha organitzat la 13a Mostra de Cinema que en aquesta edició torna a reincidir en en el gènere negre. La mostra tindrà lloc durant els mesos de novembre i desembre. La primera sessió d'aquesta se celebrarà aquest divendres a les set de la tarda. L'entrada és gratuïta.

Si l'any 2007 es va realitzar la primera mostra dedicada al gènere negre, amb films dels anys 40 i 60, en blanc i negre, aquesta segona mostra de cinema negre partirà dels 90 fins el 2008, excepte uns films de 1960, dels set escollits, només dos són extrets de dues novel·les, una d'elles de Patricia Highsmith (A pleno sol ), mentre que les altres cinc han sorgit de guionistes cinematogràfics. L'element diferenciador d'aquest cicle respecte al primer és que els films són tots en color.

Les altres sessions seran els divendres 16, 23 i 30 de novembre; i els divendres 7, 14 i 28 de desembre. Totes s'iniciaran a les set del vespre a les instal·lacions de la biblioteca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT