Andorra és golejada en l'últim partit de la fase de classificació

• El combinat de Teba encaixa un gol abans del descans i acaba 7-0 contra Bulgària
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció sub-19 va posar ahir punt i final a la fase de classificació del Campionat Europeu encaixant una altra golejada davant Bulgària. Un nou càstig sever per al combinat que dirigeix Sergi Teba, que va aguantar la primera part i només va encaixar un gol abans del descans per arribar al final del partit amb un contundent 7-0.

El primer gol dels búlgars va arribar al minut 22, obra de Kiril Despodov però tot i les nombroses ocasions de les quals va gaudir va ser incapaç d'augmentar diferències.

Ja a la represa tot van ser despropòsits per als tricolors. Al minut 56 Calviño va marcar en pròpia porteria després d'una falta treta per Iliev, tres minuts més tard va marcar Stoichkov a la sortida d'una falta i al 61 de nou Calviño va fer gol en pròpia meta. L'equip andorrà va quedar seriosament tocat psicològicament, a banda de què l'esforç físic estava passant factura. I fins el xiulet final va ser un patir constant. Al minut 68 va arribar el 5-0, obra d'Iliev de penal i en els últims deu minuts Angelov va ser l'encarregat de fer pujar el 7-0 a l'electrònic.

La sub--19, que també havia perdut contra Àustria per 9-0 en el primer partit i davant el combinat amfitrió en el segon per 0-3, finalitza en la darrera posició del grup 1, seu del qual ha estat Hongria, amb cap punt, cap gol a favor i dinou en contra. Un clar reflex de l'enorme diferència que hi ha entre Andorra i aquestes tres seleccions. Àustria i Bulgària passen ronda.