PUBLICITAT

El PP defensa que la independència de Catalunya afectaria "negativament" a Andorra

  • El número 3 del Partit Popular per Barcelona, Pere Calbó, ha visitat aquest dimecres la seu de l’Associació d’Amics Populars d’Andorra on ha reconegut la necessitat d’un nou sistema de finançament per a Catalunya però dintre d’Espanya
07112012_calbo
El número 3 del PP per Barcelona, Pere Calbó, durant la roda de premsa aquest dimecres la seu de l’Associació d’Amics Populars d’Andorra. Foto: ANA/ M.C.
El número 3 del Partit Popular per Barcelona, Pere Calbó, ha visitat aquest dimecres la seu de l’Associació d’Amics Populars d’Andorra on ha afirmat que 'una futura independència de Catalunya afectaria negativament a Andorra'. Calbó ha considerat que Catalunya quedaria fora de la Unió Europea i, per tant, es dificultarien les seves relacions, sobretot comercials, amb la resta d’Espanya i amb Andorra. El candidat popular ha reconegut la necessitat d’un nou sistema de finançament per a Catalunya però dintre d’Espanya i ha apel·lat als votants contraris a la via sobiranista a fer costat al PP perquè esdevingui segona força al Parlament i així enviar un missatge al president Artur Mas que 'gran part de Catalunya no està d’acord amb el seu projecte'. Abans de valorar la possibilitat de canviar la Constitució o buscar una via per realitzar una consulta, Calbó ha exigit als partits independentistes que expliquin quin model d’Estat volen perquè els ciutadans 'puguin decidir lliurement'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT