PUBLICITAT

El congrés de viabilitat hivernal costarà 2,4 milions per a un miler de visitants

  • Serà el més gran celebrat a Andorra i acollirà un centenar d'expositors
L. G.
ORDINO

Periodic
El congrés de turisme de neu, aquest any a la capital Foto: ÀLEX LARA

Ahir van aprofitar la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, i el menor de Canillo, David Palmitjavila, als seus homòlegs el Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal. Un certamen que preveu ser el més gran celebrat a Andorra i que comptarà amb presència de visitants procedents dels cinc continents. Una cita encara llunyana, ja que no se celebrarà fins al 4 de febrer del 2014, allargant-se a quatre dies. I ara, ja s'ha confirmat quin serà el seu cost en un principi. Tal u com va confirmar el cònsol ordinenc, Ventura Espot, l'esdeveniment té un pressupost de 2,4 milions d'euros.

La part més gran d'aquest pressupost estarà autofinançada, ja que s'espera recaptar un milió d'euros en concepte d'entrades dels congressistes, a mil euros la visita per la mateixa xifra en assistents. A més, s'ingressaran 500.000 euros del centenar d'expositors que acollirà. La resta de diners provindran de patrocinadors i de l'aportació que hi farà Andorra Turisme.

Unes xifres mai vistes al Principat, amb 120 sessions programades i fins a 500 responsables expositors, i una desena de pavellons nacionals previstos, dels quals ja n'hi ha confirmats més de la meitat. Allotjat al Centre de Congressos, també tindrà presència a l'exterior del recinte per mostrar maquinària i un concurs de llevaneus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT