PUBLICITAT

BPA incorpora Borràs com a conseller independent

  • L'entitat reforça el seu govern corporatiu amb un consultor expert
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Frederic Borràs Pàmies Foto: EL PERIÒDIC

Banca Privada d'Andorra (BPA) incorpora al seu equip l'economista Frederic Borràs Pàmies, un professional amb 35 anys d'experiència en el món de les auditories, que ocuparà el càrrec de conseller independent. Amb aquest nomenament BPA reforça el seu Govern corporatiu, amb un professional amb molta experiència en el camp de l'auditoria i de la consultoria. Borràs substituirà en el càrrec a Roser Noguer, consellera de BPA des del 2004.

Frederic Borràs Pàmies va ser soci director de l'empresa d'auditoria KPMG, a la qual es va integrar l'any 1976. En els darrers anys va ser l'encarregat de les oficines de Barcelona, Girona, Palma de Mallorca i Andorra, al davant d'un equip de sis-cents professionals.

També va ser membre del Comitè de Direcció i del Consell de Socis de KPMG Espanya. Borràs és doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, MBA d'Esade Business School, censor jurat de comptes, membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes i Certified Public Accountant pels Estats Units. Durant dos anys va treballar a KPMG Philadelphia, Estats Units. Va desenvolupar la seva activitat en diferents sectors i també va auditar, a Espanya, grups internacionals com ara Nestlé i Deutsche Bank, entre altres.

També va treballar en projectes per a La Caixa, el Futbol Club Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, el Govern d'Andorra i l'Associació de Bancs Andorrans. És president d'honor del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i expresident de l'Arc Mediterrani d'Auditors (AMA), que integra més de 40.000 auditors de França, Itàlia i Espanya.

Com a conseller independent, formarà part de les comissions d'Auditoria i Control, de Riscos i de Nomenaments i Retribucions de BPA.

BPA i RSC / La incorporació de Borràs com a conseller independent de BPA forma part d'un seguit d'actuacions destinades a reforçar el Grup i a millorar-ne els aspectes organitzatius d'acord amb els principis de responsabilitat social corporativa (RSC). BPA disposa des del 28 de novembre de 2011 d'un nou Codi de conducta responsable, aprovat pel Consell d'Administració de l'Entitat.

Des d'aquest punt de vista, l'ètica professional no és només una exigència deontològica, sinó que també representa una oportunitat de diferenciació, de competitivitat i d'èxit empresarial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT