PUBLICITAT

L'exposició del llibre 'Olímpics Andorrans' es desplaça a Ordino

  • La intenció del COA és que es pugui gaudir a totes les parròquies del país, fins el 2 de juny vinent
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Membres del COA i del Comú, el secretari d'Esports ?a la dreta? i Montané, ahir a l'exposició a Ordino Foto: TONY LARA

l'exposició sobre el llibre Olímpics Andorrans que va presentar el Comitè Olímpic Andorrà (COA) el passat 27 de setembre, amb motiu del 40è aniversari de la seva existència i de la 60a efemèride que Andorra gaudia d'un esportista en uns Jocs Olímpics, s'ha traslladat del Consell General al Centre Esportiu d'Ordino. La intenció de l'entitat que presideix Jaume Martí és la de que tothom al Principat pugui assaborir les instantànies que resumeixen la història olímpica tricolor i per tant ha programat anar traslladant l'exposició cada mes i fins el 2 de juny de l'any que ve perquè estigui a totes les parròquies. «La intenció és fer una ruta per la resta de parròquies», va argumentar el secretari general, Manel Fernández

En l'acte de la primera rotació, viscuda ahir, hi havien també el tresorer Jacint Risco, el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, el conseller d'administració i comunicació del Comú ordinenc Ludovic Albós i el boxador Joan Claudi Montané com a esportista representant d'Ordino, tot i que també hi ha en el llistat d'olímpics d'aquesta parròquia Carles Font, Carolina Poussier, Dani Garcia, Ramon Rossell i Jordi Torres.

Una de les pautes marcades pel COA amb els comuns és que les escoles de cada parròquia puguin visitar l'exposició –gratuita i oberta a tots els públics–, com així ho va corroborar Albós en referència a la parròquia ordinenca «i a banda de la difusió que en puguem fer d'això a les xarxes socials i els webs».

Cal recordar que el llibre Olímpics Andorrans consta de 57 reportatges basats en les vivències personals de cada un dels esportistes. i ha estat escrit pels redactors d'esports d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA Iván Moure i Rafa Mora –també director–, juntament amb Tony Lara com a fotògraf, en col·laboració amb Ona Morante, Oriol Llauradó i Àlex Lara.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT