PUBLICITAT

El Marfil, rival del FC Andorra en els setzens de la Copa

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El Marfil Santa Coloma serà el rival del FC Andorra en els setzens de final de la Copa del Rei de futbol sala. El partit es jugarà el dimarts 27 de novembre a les 20.30 hores al Poliesportiu d'Andorra i el tècnic tricolor, Carlos Sánchez, tot i que encara falten tres setmanes ja té clares les consignes: «L'objectiu en aquesta competició serà el mateix que en la lliga: ser competitius».

La idea del madrileny és no donar descans als més habituals, principalment perquè segons va reconèixer «no tenim gaire fons d'armari» però també va indicar que es tracta d'un bon moment per donar entrada als joves: «Tractaré de que tothom jugui. Sobretot els juvenils que estan entrenant amb nosaltres, que ens estan ajudant molt i igual que en la lliga vull donar-los oportunitats la Copa és també un motiu per fer-ho».

Sobre el Marfil Santa Coloma, que ara mateix és el vuitè classificat en la Divisió d'Honor, Sánchez va opinar: «És un doble alicient jugar contra aquest equip. És un club històric i molt superior a nosaltres».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT