PUBLICITAT

El Congrés de Viabilitat Hivernal tindrà un pressupost de 2,4 milions d'euros

  • El cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, han presentat aquest dimarts a la resta de mandataris comunals el Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal que se celebrarà del 4 al 7 de febrer del 2014
06112012_hivern
 Foto: ANA
El cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, han presentat aquest dimarts a la resta de mandataris comunals el Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal que se celebrarà del 4 al 7 de febrer del 2014. Segons ha indicat el portaveu de la reunió de cònsols, Ventura Espot, l'esdeveniment té un pressupost de 2,4 milions d'euros i serà el congrés més gran que mai ha acollit Andorra fins a la data.
El XIV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal, que se celebrarà el 2014 a Andorra, tindrà un pressupost de 2,4 milions d'euros, la major part dels quals estaran autofinançats, ja que s'espera recaptar un milió d'euros en concepte d'entrades dels congressistes, i 500.000 euros del centenar d'expositors que acollirà. La resta de diners provindran de patrocinadors i de l'aportació que hi farà Andorra Turisme. 

D'altra banda, es preveu que sigui el congrés més gran mai organitzat a Andorra, amb un total de 120 sessions programades, 1.500 participants entre el miler de congressistes i els responsables dels expositors, i una desena de pavellons nacionals previstos, dels quals ja n'hi ha confirmats més de la meitat. El congrés se celebrarà a Andorra la Vella, entre el Centre de Congressos i l'aparcament d'autobusos del costat de la base del COEX. A més, està previst que es faci un concurs d'habilitat per a conductors de màquines llevaneu que tindrà lloc al Circuit Andros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT