PUBLICITAT

Sis efectius de la Creu Roja s'afegeixen a la recerca del desaparegut a Sorteny

  • Durant la jornada d'aquest dimarts, l'equip buscarà per la zona de Coma Obaga amb la voluntat de començar a descartar terrenys que ja no es tornaran a recórrer
31102012_bombers6
Bombers cercant el desparegut a Sorteny. Foto: TONY LARA
Sis voluntaris de la Creu Roja s'han afegit, aquest dimarts, a la recerca de l'alemany desaparegut a Sorteny que duen a terme els Bombers. Després d'onze dies de recerca sense èxit, quinze efectius dels Bombers, incloent els agents de rescat caní, han comptat amb el suport de sis voluntaris de la Creu Roja que s'han posat a la seva disposició per poder fer una recerca més exhaustiva. Durant la jornada d'aquest dimarts, l'equip buscarà per la zona de Coma Obaga,a la Vall de Sorteny amb la voluntat de començar a descartar terrenys que ja no es tornaran a recórrer.
Tal com han explicat els Bombers, sempre hi ha molt bona col·laboració amb la Creu Roja, i en aquesta ocasió els voluntaris es posen a les ordres del servei perquè la recerca sigui més exhaustiva. És important que la zona recorreguda quedi molt ben analitzada perquè la intenció és no tornar-la a fer. Com que els voluntaris no són especialistes i la zona és complicada, aquests efectius faran les zones més accessibles donant suport a altres agents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT