PUBLICITAT

Canillo preveu pel 2013 un pressupost de 9,4 milions

  • Els comptes seran lleugerament inferiors als d'aquest any
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Els cònsols major i menor en una sessió de com Foto: TONY LARA

El Comú de Canillo preveu tancar un pressupost pel 2013 a l'entorn dels 9,4 milions d'euros, una xifra que suposa prop d'un milió d'euros menys que el passat exercici, quan el pressupost es va situar en els 10,5 milions d'euros. Així ho va avançar el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA on va explicar que la previsió d'entrades és una mica superior, però va afegir que cal fer front a les despeses financeres que limitaran la inversió.

Josep Mandicó va avançar que el pressupost pel 2013 se situarà a l'entorn dels 9,4 milions d'euros, una xifra sensiblement inferior a la del 2012 que era de 10,5 milions d'euros, i a la del 2011, que es va situar en els 12,5 milions d'euros.

Pel proper any, el Comú espera incrementar les entrades de diners, però això no es traduirà en més inversions, perquè tal com va assenyalar el cònsol major, cal fer front a les despeses financeres i pagar l'endeutament.

Mandicó va reconèixer que hi ha prioritats que s'han de seguir fent i d'altres que s'han aturat i s'han desplaçat en el temps. El més important, segons Mandicó, és recuperar-se i espera que al 2014 les obres que s'han posposat es puguin tornar a posar en marxa.

Ski andorra / D'altra banda, el cònsol canillenc, com a president d'Ski Andorra, va valorat la sortida de Saetde de l'entitat, assenyalant que ja era una decisió que es veia venir i que ara obligarà a fer un replantejament general de les funcions d'Ski Andorra, sobretot en la promoció de cara a l'exterior. En aquest sentit, va recordar que ja se n'ha parlat amb Andorra Turisme i es va mostrar esperançat que de cara a la propera temporada, amb les modificacions que s'hagin dut a terme, puguin tornar a estar tots junts en el marc d'Ski Andorra.

Palau de gel / Pel que fa al Palau de Gel, Josep Mandicó, va afirmar que, després de la sortida del director, David Caubet, serà el Comú qui n'assumeixi la direcció i va afegir que ara s'obre un període per replantejar-ne el futur i buscar la manera de fer-lo més rendible. De tota manera, i malgrat les dificultats econòmiques, el cònsol major de la parròquia va descartar el tancament de la instal·lació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT