PUBLICITAT

Vallnord registra un augment de visitants fins a la data del 2%

  • La xifra que de moment acompleix amb les expectatives de l'estació per aquest estiu
  • El Bike Park i les activitats infantils són les que mostren una tendència més positiva
EL PERIÒDIC
PAL


06082010_vallnord
Una de les activitats infantils que ofereix Vallnord. Foto: VALLNORD
Les activitats d'estiu de Vallnord registren fins a la data un augment de visitants del 2% respecte a la temporada passada, una xifra que de moment acompleix amb les expectatives de l'estació per aquest estiu. El Bike Park i les activitats infantils són les activitats que mostren una tendència més positiva des que es va iniciar la temporada d'estiu a principis de juny. L'afluència més important de clients s'espera per a les properes setmanes d'agost.

Segons els responsables de Vallnord, aquest petit augment de visitants és conseqüència dels esdeveniments esportius celebrats durant el mes de juny i a principis de juliol, que van generar força afluència de clients i van permetre contrarestar el mal temps que va fer durant aquestes primeres setmanes d'estiu.

Una de les activitats de més èxit és el Bike Park, gràcies a la qualitat i varietat dels circuits, els esforços en promoció que s'han fet, i el caràcter internacional dels riders que visiten Vallnord. També registren bones dades de visitants les propostes familiars i infantils, sobretot per la posada en marxa dels forfets amb preu tancat i d'ús il•limitat del conjunt de les activitats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT