PUBLICITAT

Justo: «Meditaré el futur si en dues setmanes no guanyem»

  • El club confia en l'entrenador, però ell diu que la pressió «me la poso jo»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo Ruiz i el seu segon, Lucendo, entren al vestidor d'Aixovall Foto: ÀLEX LARA

No passa per bons moments el FC Andorra de futbol, i en conseqüència el seu entrenador Justo Ruiz, Des de la directiva del club, Emili Puig assegura que el tècnic no té cap ultimàtum tot i haver perdut quatre partits en nou jornades. L'última derrota, a casa contra el Reddis dissabte passat (1-2) va fer mal, però la confiança en ell segueix intacta. «No hi ha cap ultimàtum; tant Justo, com Lucendo i Armand estan capacitats per tirar això endavant», va dir ahir el director gerent. L'entrenador, per altra part, assumeix que nota la pressió –«sóc jo qui me la poso», diu–, i és contundent perquè afirma que no vol «estar per estar»: «Si en les pròximes dues jornades no guanyem, llavors meditaré el futur sense problemes perquè serà una situació comprensiblement molt difícil».

«Si perdem a Amposta i després a casa contra el Valls, seria una situació molt complicada», va assegurar Justo Ruiz, que sap que l'Amposta rebrà el pròxim diumenge els andorrans després de perdre 5-1 al camp del líder Ascó –és a dir, amb moltíssimes ganes de guanyar–, i que després serà el Valls, cuer amb només un punt en nou partits, qui visitarà Aixovall. L'entrenador andorrà considera que la situació actual a la classificació «no és dolenta, però sí que ho és la dinàmica que tenim, i això és el que em preocupa».

Justo Ruiz afirma que des del club no ha rebut cap comunicació «de res», tot i que en acabar el matx del passat dissabte Puig es va dirigir a ell en el túnel de vestidors per parlar de la situació de l'equip. «Des d'aquell dia no hem tornat a parlar», va assegurar ahir el director gerent. «Hem de ser conscients», va dir Puig, «que hem d'anar al 100% en cada partit, i jo crec que contra el Reddis hi va haver molta implicació, ara s'ha de treballar fort durant la setmana i ser conscients que cada setmana el nostre rival pensa que juga contra un Andorra que nodreix la selecció absoluta, i estan molt motivats». Pel que fa al futur de l'entrenador, Puig només va dir que és clar que Justo Ruiz «estaria més tranquil si hagués guanyat, però també és cert que acumulem moltes baixes i això es nota molt».

Puig va recordar que no s'ha fet un equip «per pujar de categoria», i el tècnic corrobora aquesta opinió quan diu que al principi de la lliga es va donar una imatge «virtual» del seu conjunt quan van vèncer tres partits consecutius, i sentencia: «Jo continuo il·lusionat en aquest equip».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT