PUBLICITAT

El Consell d'Europa debatrà a Andorra la incorporació dels drets humans i la democràcia en l'educació

  • El Principat assumeix la presidència del Consell d'Europa a partir del proper dia 9 de novembre, i durant els propers sis mesos encapçalarà diversos objectius
05102012_ce1
Un moment de la presentació del ministre d'Exteriors, Gilbert Saboya, davant la Comissió Legislativa de Política Exterior, sobre la presidència andorrana del Consell d'Europa, aquest dilluns a la tarda. Foto: ANA / N.M.
El Principat assumeix la presidència del Consell d'Europa a partir del proper dia 9 de novembre, i durant els propers sis mesos encapçalarà diversos objectius, tal com ha explicat el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, en una compareixença pública, aquest dilluns, davant la Comissió Legislativa de Política Exterior. Una de les prioritats, que a més tindrà continuïtat durant les futures presidències d'Armènia i Àustria, és estudiar com caldria fer arribar als alumnes els valors de la democràcia i els drets humans a través de l'educació. Un debat centrat en aquesta qüestió tindrà lloc a Andorra, i hi participaran al voltant d'un centenar tècnics i ambaixadors. Dos dels actes importants d'aquest mandat se celebraran a Andorra, però la gran majoria tindran lloc a Estrasburg, per donar a conèixer allà el Principat. La inversió que ha de fer Andorra per assumir aquest lloc és de 320.000 euros, a banda dels 95.000 que invertirà en dues accions de promoció turística a Estrasburg.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT