PUBLICITAT

Llovera: «El RACC són com quatre curses del Nacional»

  • El pilot d'Abarth disputa el cap de setmana el Ral·li de Catalunya
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera, en un ral·li d'aquesta temporada, amb l'Abarth ple de fang Foto: FOTO ESPORT

La 48a edició del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada es disputa el pròxim divendres, però Albert Llovera ja està en marxa. Avui viatja a Vic per posar les rodes d'entrenament de terra a l'Abarth i després anirà a Salou a trobar-se amb qui serà el seu copilot en aquesta cita del Mundial, Diego Vallejo. «El RACC són com quatre curses del Nacional de terra», va dir ahir el pilot andorrà. Novament el seu repte preferit és el Catalunya, i està disposat «a gaudir i donar espectacle».

Llovera competirà amb el seu Abartf Grande Punto S2000 entre un gran nombre de pilots que hi són inscrits a la cursa del Mundial de ral·lis. La presència de l'andorrà a aquesta cita és «un premi» per la temporada que ha viscut, sent campió del Grup N del Campionat d'Espanya de ral·lis de terra, i tercer a la classificació absoluta, la qual cosa ha estat la cirereta del pastís a una temporada planificada per obtenir resultats com aquests. «Ha estat una temporada perfecta», va dir un Llovera que sap que amb aquesta cita catalana es tanca la temporada.

Avui mateix viurà les verificacions del vehicle d'entrenaments i dimarts i dimecres dos passades per cada tram per acumular gairebé 2.000 quilòmetres en dos dies. Després, dijous es disputaran les qualificatòries, i ja divendres la competició, amb un primer contacte, com és habitual, amb terra. «Després de la terra del divendres gairebé haurem de canviar tot el cotxe, les suspensions, els frens... el pas a l'asfalt (per dissabte i diumenge) és diferent», va assegurar el pilot. «D'asfalt no he fet res aquesta temporada, així que suposo que el canvi de conducció m'afectarà», va confirmar Llovera, que amb tot espera donar l'espectacle que esperen els aficionats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT