El FC Andorra s'aïlla de la polèmica arbitral per derrotar el Melilla

• Quarta victòria de la temporada per als de Carlos Sánchez, amb 4 gols de Carlinhos i 3 d'Ique
R. MORA

Els jugadors de l'Andorra envolten Ique, autor de tres dianes ahir, per les quatre de Carlinhos i una de Castilla Foto: TONY LARA

La quarta victòria de la temporada, clara en el marcador (8-3) però no tant en la pista, es va aconseguir d'una manera estranya. Val a dir que el matx entre el FC Andorra i el Melilla va tenir emoció de principi a fi, però sobretot el bon futbol sala es va veure en la primera meitat. En la segona, el matx va viure moltes aturades i un pique peculiar entre la parella arbitral i tot el Melilla. Al final, cinc jugadors de l'equip nord-africà expulsats, a més del delegat, i indignació en el conjunt visitant i càrrega final de Quique Soto, l'entrenador rival, contra els àrbitres, descarregant de tota responsabilitat als andorrans: «L'Andorra ha fet el seu partit, però el que ha passat amb aquesta gent –referint-se als àrbitres–és de pocavergonyes. Ells van als partits, cobren 1.000 euros i juguen amb els interessos de la gent». Al final, 8-3 i nou triomf.

No semblava d'inici que s'hauria de cridar a la Policia, com va passar en la segona meitat en un moment en què, en allau d'expulsions visitants, els àrbitres van exigir la seva presència. D'inici, el Melilla es va avançar als dos minuts gràcies a Yoni de falta directa, però Ique va respondre per dues vegades (2-1), el segon per tot l'escaire girant-se segons li venia la pilota, espectacular. Barroso va empatar després 2-2 i només transcorria el minut 12, i amb intensitat i lluita es va arribar al final de la primera part. En el descans, segons va explicar Quique Soto, els àrbitres van anar al vestidor visitant i van avisar a alguns jugadors que no acabarien el partit si continuaven «amb la mateixa actitud», i en la represa va passar una mica el que van amenaçar els colegiats.

En el minut 24 Ique va fer de pivot pur i va permetre Carlinhos fer el 3-2 i el primer dels seus quatre gols d'ahir. Llavors va venir la primera expulsió, de Barroso. Després, Yusef va engaltar al pal, però Carlinhos va fer el 4-2 en el 27, abans que Yoni fou expulsat també. Era el 31, i el partit es va aturar. Va acabar als vestidors Lonchu, i el delegat a la graderia, i quan es va reprendre el duel, Ique va posar el 5-2. Després, els àrbitres en una acció secundària van expulsar Rafita, i com que ja era el 35 i tot estava venut, el Melilla va lluitar de suïcida. Els gols queien i amb el 8-3 i gairebé un minut per al final, els jugadors visitants van abandonar el camp indignats. El temps va passar amb la pilota aturada. I tres punts.