L'Andorra segueix sense aixecar el cap i perd a casa 1-2 amb el Reddis

R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Xavi Gil rebutja una pilota en línia defensiva, ahir al camp d'Aixovall Foto: TONY LARA

L'Andorra sembla obligat a remuntar partits, però ahir no va aconseguir l'objectiu. Els andorrans van sumar a Aixovall una nova derrota a la Primera Catalana, aquesta vegada amb el Reddis, que es va imposar 1-2 i deia tocat l'equip de Justo Ruiz.

Els de Reus es van avançar en el minut 32 gràcies a una diana de Carles, i els andorrans van haver de jugar amb més ganes que mai per recuperar, altra vegada, el terreny perdut. Així, Ludo va marcar abans del descans (1-1, minut 41).

En la segona meitat, el futbol va desaparèixer del camp i l'Andorra no trobava la manera de trencar la seva dolenta gestió de l'atac. En defensa, una mica tous, no es va haver de patir en excés, però les errades puntuals novament van condemnar l'equip. En el 75, just després que Ludo estavellés una pilota al travesser, una errada defensiva de Somoza, que no va rebutjar a temps, va habilitar Saddik per fer l'1-2 que seria definitiu. Un minut després, una vermella directa a Ludo en una reacció rigorosa de l'àrbitre, va deixar el matx sentenciat. «Mentre no siguem més contundents, perdrem», va dir Justo Ruiz.