PUBLICITAT

Mobilitat registra l'entrada de més de 32.000 vehicles

  • Cues d'entrada i sortida al Riu Runer durant la segona jornada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els cotxes provinents d'Espanya fan cua per entrar al Principat, ahir Foto: TONY LARA

La segona jornada del pont de Tots Sants van arribar al Principat, fins a les 17 hores, un total de 15.511 vehicles, la majoria d'aquests per la frontera del riu Runer. Tal com va indicar el cap de l'Àrea de Mobilitat, Josep Escaler, en declaracions recollides per l'ANA, entre dijous i divendres ja s'han superat els 32.000 vehicles que han entrat a Andorra, i tot i que durant dijous l'entrada es va situar per sota de les previsions, amb les d'ahir s'espera assolir el nivell previst.

La frontera del riu Runer va registrar gran part de les entrades de vehicles al Principat, mentre que pel Pas de la Casa van entrar menys cotxes que el dijous. Fins a les 17 hores havien entrat per Sant Julià de Lòria 10.337 vehicles i pel Pas de la Casa 5.174, és a dir, un total de 15.511. Les previsions anunciades per l'Àrea de Mobilitat eren de 17.870 vehicles en tot el dia, i per tant, s'espera que la xifra final s'hi acosti bastant. El que va destacar el cap d'Àrea de Mobilitat, Josep Escaler, és que les previsions d'entrada per Sant Julià de Lòria s'havien superat, mentre que pel Pas de la Casa es van situar per sota.

Les hores de més afluència de vehicles van ser a partir de les 10 hores del matí, quan es van registrar cues de fins a deu quilòmetres per la frontera del riu Runer. Pel que fa a les sortides de vehicles, la major densitat es va donar a partir de les 18 hores, amb previsions que les cues s'allarguessin fins més tard. Tot i que fins a les 17 hores havien sortit del país 5.800 vehicles, Escaler va assegurar que no era una dada representativa perquè la majoria «surten més tard». Les previsions eren que ahir abandonessin el Principat uns 10.100 cotxes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT