PUBLICITAT

Els bombers descarten noves zones de recerca

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els bombers segueixen treballant sobre el terreny Foto: TONY LARA

El Cos de Bombers va continuar ahir la recerca de l'home desaparegut a Sorteny sense èxit. En aquesta ocasió, set membres del Grup de Rescat de Muntanya van pentinar a fons la zona del Forn, situada per damunt del refugi de Sorteny, i la costa de Font Freda, a la Vall de Rialb.

Tal com van informar des del Cos a l'agència ANA, si bé els primers dies es van centrar en les zones més pròximes al vehicle del desaparegut, durant les darreres jornades estan descartant mica en mica les zones de cobertura del repetidor de Pal al Parc Natural de Sorteny, ja que es té constància que la darrera trucada es va fer amb la cobertura d'aquest repetidor.

Avui, dia en què es compleix una setmana de la desaparició, els Bombers continuaran les tasques de recerca, i la previsió és allargar-les mentre les previsions meteorològiques siguin favorables.

LA DESAPARICIÓ / El jove desaparegut a Sorteny el dissabte passat és un alemany de 38 anys que estava allotjat a Anyós. Sembla ser que el jove va decidir anar a Sorteny cap a les 17 hores de la tarda sense l'equipament necessari i sense haver consultat o sense tenir en compte les previsions meteorològiques, que anunciaven un descens considerable de les temperatures.

El jove va fer una trucada amb un mòbil andorrà al número d'emergències internacional, el 112, avisant que no trobava el camí de tornada. Tot seguit, els bombers van posar en marxa un dispositiu de salvament, instal·lant-ne la base a l'entrada del Parc, on també van trobar-hi aparcat el vehicle del desaparegut.

Dimecres passat els Bombers van poder acotar la recerca gràcies a la informació que facilitada per Andorra Telecom de la lectura de la cobertura de la darrera trucada del mòbil del desaparegut. La zona que es va acotar és a Ascobar de Puntal, al camí de Besalís.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT