PUBLICITAT

Horror a l'estil 'Walking Dead'

  • Encamp estrena la quarta edició del passatge del terror inspirat en la sèrie americana
L. G.
ENCAMP

Periodic
El Túnel del Terror d'Encamp s'inspira aquesta vegada en la sèrie de zombis ?The walking dead' Foto: tony lara

Una de les atraccions culturals més esperades a Encamp torna en la seva quarta edició. El Passatge del Terror va obrir les portes ahir a la nit en la seva primera funció, i estarà tot el cap de setmana al poliesportiu de la parròquia per fer gaudir als seus assistents. Molt professional, amb elaborades interpretacions i un maquillatge d’exce·lent.
Parlant de la caracterització, aquest any el tema escollit és la sèrie americana ‘The Walking Dead’, molt popular també en aquesta part del món. Els actors surten com zombis i altres morts vivents, amb altres actors tan característics com els policies nord-americans presents al metratge.

Nova companyia i actors populars / Una de les noves característiques és el canvi de companyia teatral. «Decidírem que era necessari canviar d’actors per donar a la gent novetats», explica la cap de Cultura d’Encamp, Elena Laza. Ella surt també com actriu al passatge del terror. I és que aquest any, per primera vegada, compartiran escenari els professionals contractats amb un grup del teatre originals del país.
Una novetat que no només dóna oportunitats a la gent del país, sinó que ha fet que el cost de l’atracció baixés dels 35.000 euros als 20.000 que ha sortit aquest any. En total, seran set actors amateurs de l’Aula de Teatre i quatre persones del Departament de Cultura, que van fer un curs previ de teatre i expressió facial. A banda d’aquest, també treballen  els altres set de la companyia teatral que ha vingut des de Barcelona.
Durant tot el cap de setmana, s’esperen unes 2.500 persones. Una xifra una mica inferior a la de l’any passat, però similar a la de cadascuna de les edicions que s’han fet fins ara. Avui i demà el túnel estarà obert de les cinc de la tarda fins a les nou, i cada número tindrà una duració d’entre 13 i 14 minuts.
El Roc, un actor que ve de Barcelona explica que l’actuació és molt important, però també l’escenari i la posada en escena. I assegura que donarà por. De la seva banda, els maquilladors expliquen, carregats amb un munt de pintures, que és una tasca de concentració i, més que rés, de molt temps. Poden estar, diuen, fins a un bon grapat d’hores fins que aconsegueixen donar un punt realment terrorífic. I ho aconsegueixen.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT