PUBLICITAT

Doble cita amb el FC Andorra, i els Isards juguen a Sèrbia

  • Aixovall rep el Reddis i el Poliesportiu el Melilla, mentre que el CV Andorra juga a Vigo buscant estrenar el caseller, i el Cevalls visita el Sitges
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
S'ha d'oblidar el partit de dijous a Tàrrega (3-1) Foto: FC ANDORRA

Un dissabte no seria dissabte sense una jornada esportiva tan atapeïda com la que tenim avui. Al Principat l'oferta és doble, perquè Aixovall rep un nou partit de la Primera Catalana, i el Poliesportiu, gairebé tot seguit, un altre de la Segona Divisió del futbol sala espanyol. Lluny d'Andorra, el rugbi és el protagonista perquè els Isards tenen una altra prova de foc a Sèrbia, contra una selecció potent, mentre que a Vigo el Club Vòlei Andorra se les veurà amb els gallecs. A Sitges, el Cevalls HC Andorra haurà de dir la seva en hoquei patins.

FUTBOL - Objectiu: recuperar sensacions a Aixovall

Amb el panorama que ha deixat l'última derrota del FC Andorra, amb un Justo Ruiz molt empipat amb els seus jugadors i amb una imatge d'un equip que vol tocar-la però que no juga directe i amb eficiència, avui el primer equip rep a Aixovall el Reddis, rival que haurà de pagar els plats bruts. Els andorrans van sumar dijous la tercera derrota de la temporada en vuit partits, i avui tenen al davant un equip tarragoní que només té un punt més que els de Ruiz. Les baixes (Ilde, Mejías, Cristian, Paredes...) continuen sent el problema, però cap excusa perquè el duel d'avui s'ha de vèncer sí o sí.

FUTBOL SALA - Melilla, el nou rival de l'Andorra a casa

Amb només dos punts menys que els andorrans –set, pels nous dels tricolors–, el Melilla arriba al Poliesportiu d'Andorra amb la moral alta després de vèncer en la passada jornada per 6-3 el Tenerife. Els andorrans tindran l'obligació de fer oblidar als nord-africans aquell bon sabor de boca, sobretot per recuperar ells la dolçor de la victòria. El FC Andorra va patir a Antequera fa set dies i va caure 4-2 en un duel en què Carlos Sánchez va veure massa errades. Avui, a partir de les 18.30h, és hora de passar pàgina amb triomf.

RUGBI - A Sèrbia amb un altre "coco" europeu

Sèrbia no serà fàcil i ben bé ho sap el seleccionador andorrà, Philippe Filiatre, que ha dut a Belgrado 22 jugadors més dos reserves per intentar el que seria tot un èxit: vèncer. Després de l'empat a sis amb Dinamarca en la primera jornada de la Copa Europea FIRA-AER, Andorra es va trobar de cara amb Israel, el coco de l'ENC 2B on es troben els tricolors. Avui des de les 14.00h és hora de posar els punts sobre les is, i guanyar.

VÒLEI - Difícil viatge a Vigo per al CV Andorra

Vigo és una plaça complicada per al CV Andorra (18.30.h), però toca ja aconseguir sumar. El conjunt que entrena Lluís Hillaire ha perdut els tres partits de la Superlliga que es porten disputats per idèntic resultat (3-0), i l'últim a casa. És hora de canviar el ritme.

HOQUEI PATINS - Cara a cara entre els dos colíders de 2a

L'Andorra HC Cevalls visita la pista del Sitges (19.00h) en el que serà el partit més interessant de la jornada en la Segona Catalana, perquè els dos equips són els colíders de la categoria. Juan Sebastián torna a confiar en el bloc que està fent una bona feina en aquest inici de temporada.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT