PUBLICITAT

Mobilitat registra l'entrada de més de 32.000 vehicles en el que va de pont

  • Les previsions són que abandonin el Principat uns 10.100 cotxes aquest divendres i que les cues de sortida que s'han iniciat a les 18 hores s'allarguin
02112012_camares
Les càmares de Mobilitat mostren les retencions de sortida del país aquest divendres a la tarda. Foto: Agència de Mobilitat
La segona jornada del pont de Tots Sants han arribat al Principat, fins a les 17 hores, un total de 15.511 vehicles, la majoria d'aquests per la frontera del riu Runer. Tal com ha indicat el cap de l'Àrea de Mobilitat, Josep Escaler, entre aquest dijous i divendres ja s'han superat els 32.000 vehicles que han entrat a Andorra, i tot i que durant dijous l'entrada es va situar per sota de les previsions, aquest divendres s'espera assolir el nivell previst.
La frontera del riu Runer ha registrat gran part de les entrades de vehicles al Principat durant aquest divendres, mentre que pel Pas de la Casa han entrat menys cotxes que aquest dijous. Fins a les 17 hores havien entrat per Sant Julià de Lòria 10.337 vehicles i pel Pas de la Casa 5.174, és a dir, un total de 15.511. Les previsions anunciades per l'Àrea de Mobilitat eren de 17.870 vehicles en tot el dia, i per tant s'espera que la xifra final s'hi acosti bastant. El que ha destacat el cap d'Àrea de Mobilitat, Josep Escaler, és que les previsions d'entrada per Sant Julià de Lòria s'han superat, mentre que pel Pas de la Casa se situen per sota. 

Les hores de més afluència de vehicles han estat a partir de les 10 hores del matí, quan s'han registrat cues de fins a deu quilòmetres per la frontera del riu Runer. 

Durant aquest dijous el nombre d'entrades al Principat va quedar lleugerament per sota de les previsions, amb un total de 16.673 vehicles, en comptes dels 16.928 previstos. 

Pel que fa a les sortides de vehicles la major densitat s'ha donat a partir de les 18 hores, i s'espera que les cues s'allarguin. Tot i que fins a les 17 hores havien sortit del país 5.800 vehicles, Escaler assegura que no és una dada representativa perquè la majoria surten més tard. Les previsions són que abandonin el Principat uns 10.100 cotxes aquest divendres. 

Durant la resta del cap de setmana, el dissabte s'espera una afluència de vehicles similar a aquest divendres i el diumenge disminuirà notablement l'entrada de cotxes arribant a uns 10.000.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT