PUBLICITAT

10 km de cua per entrar al Principat

  • Mobilitat ha indicat que les complicacions d'entrada al país han començat passades les 10 hores
  • Al migdia també s'han començat a formar retencions a l'entrada de Sant Julià de Lòria, al llarg d'un quilòmetre i mig.
02112012_fronteraruner3
Imatge d'arxiu de vehicles entrant per la frontera del Riu Runer. Foto: ANA
L'Agència de Mobilitat, segons dades del Servei Català de Trànsit, ha informat aquest divendres que passades les 12 hores s'han registrat retencions de 10 quilometres a la N-145 d'entrada al Principat, que afecten de retruc la N-260. Mobilitat ha indicat que les complicacions d'entrada al país han començat passades les 10 hores, i que al voltant de les 12 hores, a banda de les cues entre la Seu d'Urgell i la frontera, també s'han començat a formar retencions a l'entrada de Sant Julià de Lòria, al llarg d'un quilòmetre i mig.
Tot i que s'esperaven complicacions importants de trànsit des d'aquest dijous, amb motiu del pont de Tots Sants, no ha estat fins aquest divendres que s'han començat a formar retencions rellevants d'entrada al país, i s'espera que es vagin repetint els pròxims dos dies ja que bona part dels visitants que visitaran Andorra seran viatgers d'un sol dia.

Durant tot el pont es preveu que entrin al país un total de 62.100 vehicles, tal com va informar el cap de l'Àrea de Mobilitat, Josep Escaler, 37.000 per la frontera del Riu Runer i 25.000 per la de Porta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT