PUBLICITAT

Rios considera desorbitada la inversió per portar el 'Cirque du Soleil'

  • El conseller general socialdemòcrata ha criticat al Govern pel fet que s'anunciïn intencions en comptes d'acords ja tancats "diuen que estudiaran, que s'instal·laran, que invertiran, però sempre en futur, mai parlen de fets"
02102012_rios
El conseller general socialdemòcrata David Rios en una imatge d'arxiu. Foto: ARXIU ANA
El conseller general socialdemòcrata David Rios considera que la inversió de 2,5 milions d'euros per portar l'espectacle del Cirque du Soleil és "desorbitada". Rios s'ha mostrat bastant crític amb l'anunci fet aquest dimecres pel Govern, i ha reconegut que s'han de buscar fórmules per atraure els turistes, "però dins d'uns límits". A més, considera que el Principat ja té un atractiu turístic que "sembla que el Govern el té totalment oblidat".Rios dubta sobre com es podrà recuperar la inversió i  'estic totalment en contra de la línia de promoció del país', ja que al seu parer s'hauria d'apostar més per l'atractiu del Principat i no anar-ne a buscar fora. Diu que 'sembla que vulguin promocionar les coses de fora en lloc de les d'aquí'. 

A banda d'aquestes crítiques el conseller tampoc veu clars els anuncis fets darrerament pel Govern, tant en aquest sentit com en referència a l'arribada d'empreses estrangeres. Rios no comparteix el fet que s'anunciïn intencions en comptes d'acords ja tancats i critica que 'diuen que estudiaran, que s'instal·laran, que invertiran, però sempre en futur, mai parlen de fets'. 

Empreses que 'no aportaran res a la nostra economia'

Pel que fa als diversos anuncis que s'han anat fent de les empreses interessades en instal·lar-se al país, Rios opina que 'em sembla que són empreses relativament petites i que no aportaran res a l'economia del país'. Pensa que s'hauria d'aconseguir atraure empreses que creïn llocs de treball i donin un valor afegit al Principat, però que no és el cas dels anuncis que s'han anat fent de moment. De fet recorda que 'hi ha algunes que preveuen la creació de cap o un lloc de treball'. 

En aquest sentit Rios veu bé que vinguin aquestes empreses però sospita que 'no és realment el que el país necessita'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT