PUBLICITAT

La cerca del desaparegut continua amb menys efectius

  • Bombers farà demà les zones més altes per avançar-se al mal temps
L. F. M.
ORDINO

Periodic
Un bomber cercant el desaparegut a Sorteny, a la vora del riu Foto: TONY LARA

Avui és la setena jornada de recerca de l'alemany desaparegut a Sorteny el passat dissabte, i el primer dia que els Bombers l'encaren amb menys efectius. El cap de Guàrdia de Bombers, Josep Rivera, va explicar ahir al vespre que per avui ja només podrà comptar amb «set o vuit bombers».

Pel que fa als punts on se seguirà la recerca, Rivera no en va poder concretar els detalls, però sí que va dir que «aprofitarem per buscar en les zones més altes, ja que de cara al cap de setmana hi ha previsió de nevades». De totes maneres, les zones concretes es decidiran avui divendres a la reunió que tindran els agents a les 7.30 hores del matí.

LA SISENA JORNADA/ Ahir els Bombers van haver d'ampliar la zona de la recerca per sota del Pic de Besalís, tal i com va explicar Rivera, ja que durant la jornada els efectius a la zona havien escorcollat «minuciosament el camí de Besalís», el lloc on estava registrada la darrera trucada del mòbil del desaparegut, però no hi havien trobat res. Per aquets motiu van decidir ampliar el radi de la cerca «per si va caminar més del que es preveia després de fer la trucada», van explicar altres fonts de bombers, que van afegir que «el fet que no l'hàgim vist no vol dir què no estigui allà i no descartem la zona».

La recerca d'ahir va comptar amb l'ajuda d'un gos, amb el qual també comptaran avui, i la metodologia de la recerca segueix sent les batudes, amb poca distància entre un agent i un altre, i mantenint el nivell d'alçada per fer el recorregut sense pujar ni baixar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT