PUBLICITAT

El FC Andorra s'enfonsa en la taula amb una trista derrota 3-1

  • Justo Ruiz critica l'equip: «Hem de ser pràctics i oblidar-nos de jugar de cara a la graderia»
EL PERIÒDIC
TARREGA

Periodic
Marc Pujol, que ahir va marcar el 3-1, lluita per una pilota ahir a Tàrrega Foto: FC ANDORRA

Molt mala imatge la que va donar ahir el FC Andorra al camp municipal de Tàrrega, en el que era el partit ajornat de la 6a jornada del grup 2 de la Primera Catalana. Els andorrans van caure derrotats en un partit molt fosc per un clar 3-1. Amb aquest resultat, l'Andorra es queda en 12a posició a la classiciació a nou punts del líder, l'Ascó., l'únic equip invicte en la categoria. Justo Ruiz, entrenador andorrà, va ser ahir molt crític amb els seus jugadors: «Hem de ser pràctics i oblidar-nos de jugar de cara a la graderia». Aquesta derrota arribava dos dies abans de rebre, demà a Aixovall, el Reddis en la 9a jornada

El partit va estar marcat per la manca de profunditat i de creació de perill de l'Andorra, que no va trobar en cap moment la manera de fer jugades. Així, el primer gol local va arribar just abans de la primera hora de joc, quan Juan, que ahir va tenir el dia bo i va aconseguir un hat-trick davant dels andorrans, va rebre una centrada des de la dreta i el seu xut va picar davant de Pol, que ja batut va veure com la pilota entrava a la porteria per sobre d'ell.

Amb el 1-0 es va arribar al descans, i en la represa el joc de l'Andorra seguia sense trobar solucions. Així, en el 74 un cop de cap de Juan posava el 2-0 en el marcador, i dos minuts després, aprofitant que l'Andorra jugava ja amb una línia defensiva de tres i avançat, va agafar una pilota en profunditat i va batre Pol, que sortia venut. El gol andorrà, un 3-1 que no servia per res, va ser obra de Marc Pujol de falta en el 78.

JUSTO RUIZ, MOLT CRÍTIC / «Ens falta molt ofici», va dir l'entrenador en acabar el partit. «Ens falta responabilitat, ganes i actitud, els 11 punts que tenim són perquè els hem lluitat, no per ser superiors al rival. Som massa tous en defensa i ens falta qualitat al davant per crear situacions de perill amb la pilota jugada». Ruiz considera que l'Andorra ha de «jugar més directes i aprofitar les segones jugades, abusem del toc i en aquesta categoria no et deixen jugar d'aquesta manera».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT