PUBLICITAT

La guia turística de les Valls del Nord arriba a la cinquena edició

  • La publicació torna a avançar la seva presentació i amplia el nombre de d'exemplars
EL PERIÒDIC
LA MASSANA / ORDINO

Periodic
Rafel, Balielles i Gabriel just abans de la presentació de la Guia, ahir Foto: TONY LARA

Els consellers de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, i de la Massana, Sergi Balielles, juntament amb el director general de Vallnord, Martí Rafel, van presentatr ahir, la cinquena edició de la guia de les Valls del Nord. Un any més s'ha avançat la presentació d'aquesta eina per captar turisme i s'ha ampliat el nombre d'exemplars impresos fins els 60.000, ja que l'any anterior es van exhaurir les existències abans d'acabar la temporada.

El llibret presenta totes les activitats i atractius turístics que tenen les dues parròquies a l'estiu i els complements que ofereix Vallnord, i serveix per presentar-la a tots els visitants però també a totes les fires de turisme on està present el Govern d'Andorra, Ski Andorra o Vallnord.

La cinquena edició de la guia de les Valls del Nord inclou la informació dels pobles i esglésies d'Ordino i la Massana, així com la seva oferta gastronòmica, d'oci, excursions a fer, comerços i esdeveniments previstos per a l'estiu. Amb aquesta guia, les dues parròquies de les Valls del Nord i Vallnord mostren tota la seva oferta per atraure visitants a l'estiu i així potenciar aquest turisme que encara és molt inferior al que hi ha a l'hivern gràcies a l'esquí

El conseller de Turisme de la Massana, Sergi Balielles, va explicar que és precisament gràcies a aquest esforç que s'està aconseguint atraure més visitants a l'estiu, i que tot i que encara no s'ha assolit el nivell desitjat, sí que es considera que l'edició de la guia conjunta és un èxit.

Enguany s'ha tornat a avançar la presentació d'aquesta guia encara una mica més que al 2011 per tenir-la a punt per a totes les fires a les que anirà Vallnord, Ski Andorra i Andorra Turisme, ja que tal com apunta el director general de Vallnord, Martí Rafel, «els operadors turístics ja volen parlar d'estiu».

La guia s'ha editat en català, castellà, francès i anglès, però també es pot consultar amb pdf en alemany i rus a les webs d'Andorra Turisme, Vallnord i dels dos comuns.

A partir d'ara, la guia recorrerà les principals fires, com la de Londres i Fitur, a Madrid., per tal de promocionar les Valls del Nord.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT