PUBLICITAT

El Campionat d'Andorra, en procès de canvi a Challenge

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació d'Atletisme està estudiant la possibilitat de canviar el format actual del Campionat d'Andorra de ruta (10km). Si ara cada any l'organitzava una competició en concret –en 2010 el Mig Fons, en 2011 la Cursa d'Anyós i en 2012 els 10K del CAVA–, ara el que es planteja en el que és un primer esborrany és variar a un sistema de Challenge, això és que entrin a puntuar no només una cursa, sinó dues i potser les tres. «De moment és una idea», va confirmar ahir el president de la FAA, Eduard Garcia.

CAMPUS PER A NENS / Un altre projecte en estudi per part de la FAA és implantar un Campus d'atletisme per als períodes de vacances com ara aquesta setmana de pont de Tots Sants, o Setmana Santa o fins i tot en estiu. La idea, segons Garcia, és fer unes estades similars als campus estiuencs de futbol. És una proposta que ha arribat per part d'alguns pares i està en projecte.

ÈXIT A LA FIRA D'ANDORRA / La Federació va tenir un estand a la passada Fira d'Andorra. S'oferia la possibilitat de fer un pagament a la FAA de 40 euros qui volgués estar federat sense haver de formar part d'un club. Així, a canvi dels 40 euros la FAA ofereix l'assegurança, disputar les proves del Campionat d'Andorra gratis, l'entrada al Comunal i una roba tècnica de competició (pantaló curt i samarreta). A aquesta idea s'hi van apuntar, durant la Fira, cinc persones. També, al mateix temps es va aconseguir tancar 12 inscripcions de nens a l'Escola d'Atletisme, que supera amb escreix el centenar d'alumnes, doblant així les xifres de fa una temporada.

L'ENTRADA AL COMUNAL, GRATIS / Si fins fa poc l'entrada per als atletes a l'Estadi Comunal estava regulada, ara l'accés és obert. Des que la Federació de Futbol porta la gestió de la instal·lació, l'únic requisit ineludible i estricte és no trepitjar la gespa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT