PUBLICITAT

Sèrbia, difícil sortida per a uns Isards que busquen sumar

  • Filiatre dóna la llista de 22 que viatgen a Belgrad, amb Acosta i Jordan de reserves
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Filiatre, el seleccionador. Foto: ÀLEX LARA

Dissabte Andorra jugarà el tercer partit de la Copa FIRA-AER de l'Europeu de Nacions. I no serà fàcil, perquè els Isards han de viatjar a Sèrbia, on els espera un equip que en el que porta de competició, ha sumat una victòria i una derrota, i aquesta contra el que sembla és el totpoderós del grup, Israel, però amb orgull (48-22).

Philippe Filiatre va donar ahir la llista de convocats per al duel de diumenge a Belgrado. El tècnic suís s'endú 22 jugadors més dos reserves, Carles Acosta i Kim Jordan. Els 22 elegits són Cabanes, Àlex Fernández, Kirikaixvili, Ambor, Carmona, Arasanz, Roger i Joan Fité, Jonathan Garcia, Esteve Pérez, Gispert, Tosatti, Martínez, Olive, Berrier, Cassé, Dolsa, Canturri, Gadnidze, Estevenet, Cristian Garcia i Abelló. Cal destacar l'absència una vegada més de Josep Magallón, que segueix lesionat i tampoc no va poder jugar contra Israel en l'anterior duel disputat al Camp del Consell, amb derrota andorrana per 5-26.

Els andorrans fan front a aquest enfrontament lluny de casa amb la necessitat de sumar, tot i ser conscients de la dificultat, ja que si bé Sèrbia va perdre contra Israel, es va mostrar un equip potent davant de Letònia, a qui va vèncer, també a Belgrado, on jugaran contra Andorra, per 39-21.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT