PUBLICITAT

Idèntic sistema per visitar Tàrrega, tot i les baixes

  • El FC Andorra i els lleidatans sumen els mateixos punts, 11 en set partits
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sebas Gómez controla la pilota, en un partit anterior a Aixovall Foto: TONY LARA

Sense Lima, Mejías, Paredes, Toscano i Cristian, el FC Andorra disputa avui el partit ajornat per l'últim partit de la selecció, contra el Tàrrega. El duel serà avui al Municipal lleidatà a les 12.00h en un enfrontament en què Justo Ruiz, el tècnic, no té pensat variar el sistema, sinó acoblar-lo a les circumstàncies. «No es tracta d'acumular gent a la línea defensiva, sinó ajuntar les línies, estar més compactes». Així doncs, el clàssic 4-4-2 per intentar sumar contra un rival que calca, de moment, els números dels andorrans: 11 punts en 7 jornades. Tres victòries, dos empats i dues derrotes cadascú.

Ruiz considera que els lleidatans són un equip «que aspira al màxim» i per això és molt perillós. A més, el tècnic assegura que l'Andorra haurà de sobreposar-se «als problemes que estem tenint», com ara les lesions, l'última i més greu, la de l'internacional Ilde Lima, que segons un primer part mèdic haurà d'estar de baixa fins a dos mesos. Això és que no tornarà a trepitjar un camp fins, mínim, gener, tot i que la setmana vinent s'haurà de confirmar el nefast diagnòstic amb més proves.

L'entrenador andorrà, pensant en el duel contra el Tàrrega, assegura que la línia defensiva serà la clau, «i a partir d'aquí intentar mantenir la pilota i tenir el control del partit». Serà difícil contra un rival que juga variant constantment de sistema, des del 4-1-4-1 al 4-2-3-1. «Han marxat tres jugadors dels més importants a l'Ascó –precisament és el líder, l'Ascó–, però s'han reforçat amb alguns fitxatges i sobretot gent del filial.

RUIZ: «SOM UN EQUIP MOLT LIMITAT» / El tècnic va voler ahir rebaixar la tensió pel que fa al que s'espera del seu bloc: «Som un equip molt limitat per a la categoria en què estem, pràcticament el mateix de la temporada passada, i crec que les tres victòries de l'inici ens han fet perdre una mica la realitat d'on estem». L'entrenador va ser clar en el seu diagnòstic del seu conjunt: «En cap partit hem sigut realment superiors al rival».

Sigui com sigui, una victòria avui donaria un plus, ja que l'equip es posaria entre els cinc primers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT