PUBLICITAT

Sandra Herver s'imposa al Trofeu Tardor de Madrid

EL PERIÒDIC
MADRID

Sandra Herver va ser la més destacada del Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany en el passat Trofeu de Tardor que organitza com cada any la Federació Madrilenya de Karate. El club escaldenc va estar representat per cinc esportistes, i la millor va ser Herver amb la medalla d'or en la categoria kumite júnior de 59kg.

L'andorrana va vèncer el primer combat per 6-0, el segon per Kiken (8-0), i en semifinals va aconseguir el bitllet per la final amb un triomf per 6-3. En la final, la rival va ser María Hernández (Gimnàs Pablo Armenteros), i Herver va vèncer 1-0,

De la resta de membres del club escaldenc, Diogo Martins (cadet -63kg) va caure en el primer combat, i el mateix va passar amb la sènior Tània Ribeiro (-50/-55kg), en perdre 3-2 en un combat en què el tècnic rival fins i tot va demanar disculpes els andorrans pel desastrós arbitratge que van patir. Per altra part, Sergi Herver (sènior -75kg) va vèncer el primer duel, però va caure en quarts de final, mentre que Diego Vandeschrick va patir una lesió a un ull després de vèncer un duel, i no va continuar. Aquesta lesió arriba en mal moment per a Vandeschrick, a menys d'un mes del Mundial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT