PUBLICITAT

Els Bombers acoten la recerca del desaparegut per la zona del camí de Beixalís

  • Els Bombers han continuat sense èxit, durant aquest dimecres, la recerca de l'alemany desaparegut a Sorteny, però, han pogut acotar més la distancia a recórrer gràcies a la informació que ha facilitat Andorra Telecom de la lectura de la cobertura de la darrera trucada del mòbil del desaparegut
31102012-bombers
Un grup de Bombers organitzant la recerca aquest dilluns a Sorteny. Foto: ANA / M.T.
Els Bombers han continuat sense èxit, durant aquest dimecres, la recerca de l'alemany desaparegut a Sorteny el passat dissabte al vespre. Durant aquesta jornada, però, han pogut acotar més la distancia a recórrer gràcies a la informació que ha facilitat Andorra Telecom de la lectura de la cobertura de la darrera trucada del mòbil del desaparegut. La zona que s'ha acotat és a Escobar de Puntal, al camí de Beixalís, i té una distància d'uns mil metres d'un punt a l'altre i amb una cota d'alçada des dels 1.700 fins als 2.300 metres.
Els Bombers han informat que durant aquest dimecres han continuat la recerca del desaparegut a Sorteny. Hi han treballat un total de nou bombers, tres banders del Govern i un bander del Comú d'Ordino. Aquest dimecres no s'ha comptat amb la col·laboració dels gossos.

La recerca s'ha centrat en una zona de mil metres de distància i una cota d'alçada des dels 1.700 fins als 2.300 metres, que s'ha pogut determinar gràcies a la cobertura del mòbil del desaparegut durant la seva darrera trucada. La zona és a Escobar de Puntals, al camí de Beixalís, i els Bombers han indicat que aquest dimarts ja havien recorregut part d'aquesta zona. 

Durant aquest dimecres la recerca s'ha fet amb batudes, és a dir, deixant poca distància entre un agent i un altre, i mantenint el nivell d'alçada per fer el recorregut sense pujar ni baixar. Segons han indicat, es considera que del radi indicat ja s'hauria examinat més de la meitat, tot i que això no garanteix que no s'hagi passat per on es troba el desaparegut i que no s'hagi vist, ja que es tracta d'una zona molt complicada, on s'hi ha d'accedir amb cordes. 

Els agents s'han reunit a les 7.30 hores del matí per detallar l'estratègia de recerca i han treballat a la zona des de les 9 hores fins passades les 18 hores, quan ja s'ha fet massa fosc per buscar. Segons han informat, la recerca continuarà mentre les condicions meteorològiques ho permetin.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT