PUBLICITAT

Pallàs i Risco, premiats en la passada Nit de l’Esport, sense beca

  • Haciane, Bernadó, Babi, Albós i Montse Garcia ni tan sols demanen l’ajuda per diferents motius personals
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

01112012_esports_beques
Pallàs, amb el premi de 2011. Foto: TONY LARA
Els dos premiats com a joves promeses a l’edició de la passada Nit de l’Esport celebrada al novembre de 2011, no obtindran beca d’Alt Rendiment aquesta temporada 2012-2013. L’esquiadora Carmina Pallàs i el judoca Èric Risco queden fora de les ajudes, tot i que continuaran amb l’esport d’alt nivell. Així mateix, a aquests dos noms s’hi afegeixen altres baixes significatives en el programa: el nedador Hocine Haciane, el maratonià Toni Bernadó, la judoca Alda Babi, l’esquiador de muntanya, Joan Albós o la palista Montse Garcia.
Segons el director tècnic de la Federació d’Esquí (FAE), Carles Visa, a l’hora de demanar les beques «ens hem guiat pels rànquings que tenim definits amb el Govern, i la Carmina no hi entrava». «Hem tirat pur i dur de la llei», hi va afegir Visa, que va dir que els criteris «són iguals per tothom». Pallàs va estar gran part de la temporada aturada per una greu lesió.
Pel que fa a Risco, el judoca va manifestar ahir a aquest rotatiu que no veia «just en els temps que corren, tenir una feina i a més cobrar del Govern per l’esport». El judoca no renuncia a competir, però sap que serà tot més difícil. Per últim, la renúncia d’Haciane, Babi, Bernadó i Albós és també decisió personal. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT