PUBLICITAT

La guia de les Valls del Nord avança la seva presentació per captar turisme

  • La cinquena edició amplia el nombre d'exemplars impresos fins els 60.000, ja que l'any anterior es van exhaurir les existències abans d'acabar la temporada
31102012_guia3
El conseller de turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, el conseller de Turisme de la Massana, Sergi Balielles, i el director general de Vallnord, Martí Rafel, durant la presentació de la guia de les Valls del Nord. Foto: ANA/ N.M.
Els consellers de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, i de la Massana, Sergi Balielles, juntament amb el director de Vallnord, Martí Rafel, han presentat, aquest dimecres al matí, la cinquena edició de la guia de les Valls del Nord. Un any més s'ha avançat la presentació d'aquesta eina per captar turisme i s'ha ampliat el nombre d'exemplars impresos fins els 60.000, ja que l'any anterior es van exhaurir les existències abans d'acabar la temporada. El llibret presenta totes les activitats i atractius turístics que tenen les dues parròquies a l'estiu i els complements que ofereix Vallnord, i serveix per presentar-la a tots els visitants però també a totes les fires de turisme on està present el Govern d'Andorra, Ski Andorra o Vallnord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT