PUBLICITAT

Taller dedicat al manga

  • El monogràfic de les Valls del Nord compta amb 16 alumnes
JOSEP ROMERO
LA MASSANA / ORDINO

Periodic
Un grup de nens participen en un taller de dibuixos dedicat al còmic d'origen japonès, dilluns Foto: C. ORDINO

Les activitats programades a les Valls del Nord per a joves durant les vacances escolars de Tots Sants se centren en el còmic d'origen japonès. En aquest sentit, el Punt 400 de la Massana i el Punt d'Informació Juvenil d'Ordino han organitzat un monogràfic dedicat al manga que va començar aquest dilluns i que s'allargarà fins avui dimecres. El taller de dibuix es fa els matins de les 11 a les 13 hores, a l'Escola d'Art d'Ordino, i les sessions de cinema tenen lloc a les Fontetes, a la Massana, de les 16 a les 18 hores. El monogràfic, que compta amb 16 alumnes, acabarà divendres amb una sortida a Barcelona per visitar el 18è Saló del Manga.

El responsable del taller és Jordi Planellas, professor de dibuix i docent de l'Escola d'Art de les Valls del Nord en l'especialitat de còmic. L'objectiu del taller és donar les pautes bàsiques per dibuixar els personatges: estructura amb cos, cap i cabells, informa ANA.

Durant aquesta setmana a Ordino també es va programar una xerrada al Punt d'Informació Juvenil que es va fer ahir sobre les vivències de la voluntària Vanessa Fenés. La jove ordinenca va explicar a tots els joves la seva experiència en els viatges de cooperació.

També destinat al públic infantil, l'Escola d'Art d'Ordino organitza avui de les 16 hores a les 18 un taller de màscares Halloween per nens de 6 a 12 anys.

Les castanyes seran a més protagonistes com cada any, primer a la Casa Pairal a partir de les 17.30 hores i posteriorment a la nit , (21h) a la plaça Major.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT