PUBLICITAT

La FAC reserva a l'UCI una plaça per a l'equip francès

  • Niels Brouzes espera resposta del desitjat patrocinador principal
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pilot professional, al seu pas per Andorra en la passada edició de la Vuelta a Espanya Foto: ÀLEX LARA

El projecte esportiu que promou l'exciclista professional francès, Niels Brouzes, segueix buscant una solució per tancar el patrocinador principal que confirmi la presència d'una estructura ciclista amb llicència andorrana en la categoria Continental. Mentre això no ocorre, la Federació (FAC), que valora els continus esforços de Brouzes per tirar endavant l'empresa, ha donat un primer pas burocràtic que consisteix en reservar la seva plaça, cosa que segons les fonts consultades només requereix enviar un correu electrònic a la Unió Ciclista Internacional (UCI) informant d'aquesta reserva. De pagaments, hi ha altres terminis.

Fins avui, 31 d'octubre, els equips tenien de temps per reservar la plaça Continental a l'UCI. Amb aquest tràmit fet per la FAC via e-mail, els següents passos són ja econòmics. S'ha de fer un pagament abans del 25 de novembre, que en el cas andorrà seria de 4.500 euros. D'aquests diners se n'ha de fer càrrec l'estructura de Brouzes, i aquest, que lògicament no vol posar diners si no té clares les coses, s'ha establert com a termini màxim de tancament de patrocini a meitat del mes de novembre. Després, si es tira endavant, el club i la FAC tenen temps per entregar a l'UCI el dossier amb tota la informació fins el 10 de desembre –burocràcia pura–, i establir així l'estructura oficial.

Un altre tema és la qüestió dels fitxatges dels corredors. De moment, l'únic que se sap és que hi ha molts ciclistes que s'han oferit a formar-ne part, i d'ells alguns podrien comptar, però de noms no es confirma cap. En tot cas, és tan fonamental que el patrocinador principal digui que sí al projecte –el gran problema és que l'estructura que es pretén formar és desconeguda i per tant hi ha desconfiança–, que si hi ha marxa enrere la idea inicial podria variar a altres vies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT