PUBLICITAT

Tomàs Pascual condemnat a 15 dies d'arrest nocturn i a pagar 500 € pels fets contra professionals de la comunicació

  • El Tribunal de Batlles penalitza l'excandidat a cap de Govern per UNP en les eleccions generals del 2009 per una contravenció penal contra un càmera  i per amenaces i maltractaments lleus a un periodista
30102012_pascual
Tomàs Pascual. Foto: ANA
El Tribunal de Batlles ha condemnat aquest dimarts l'excandidat a cap de Govern per UNP en les eleccions generals del 2009, Tomàs Pascual, com a culpable d'una contravenció penal contra un càmera, i per amenaces i maltractaments lleus a un periodista del país. Tal com ha informat aquest dimarts Andorra Televisió, Pascual haurà de pagar 299 euros en concepte de reparació de la càmera que va malmetre el setembre del 2011 als passadissos de la Batllia, i 100 euros en concepte de multa. Pel que fa a les amenaces contra el periodista , l'excandidat a cap de Govern haurà de complir 15 dies d'arrest nocturn domiciliari i haurà d'abonar 100 euros de multa.
La sentència del Tribunal de Batlles rebaixa sensiblement les peticions de la fiscal, que demanava d'una banda 498 euros d'indemnització i 200 de multa per l'agressió al càmera , i pels fets contra el periodista, dos mesos d'arrest nocturn domiciliari, la prohibició d'acostar-se a ell i una multa de 500 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT