PUBLICITAT

Encamp rep més de 45.000 visitants durant l'estiu

  • Les oficines responen sobre activitats a realitzar a la parròquia
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El Funicamp ple el dia de portes obertes, aquest estiu. Foto: ÀLEX LARA

La parròquia d'Encamp ha rebut un total de 45.302 turistes durant els mesos d'estiu. Així, l'oficina de Turisme Encamp-Funicamp n'ha atès 29.100, l'oficina Central 5.436 i el punt d'informació del Pas de la Casa 10.766. Segons les dades facilitades pel Comú, la majoria de demandes durant l'estiu es van fer al punt d'informació turística del Funicamp, coincidint amb l'obertura del giny del 15 de juliol i fins al 15 de setembre, amb l'organització de diverses rutes i excursions per descobrir el paisatge d'alta muntanya.

Les dades mostren que de juliol i fins setembre, l'oficina de turisme d'Encamp-Funicamp va atendre un total de 29.100 consultes presencials, i 16.425 turistes van fer les seves demandes a l'agost. Les consultes més habituals van ser les activitats que es poden fer a la parròquia així com al conjunt del país.

Pel que fa a l'oficina central, en el període estival va rebre 5.436 visites presencials, de les quals 3.173 es van produir a l'agost. En relació al Pas de la Casa, 10.766 persones es van desplaçar fins al punt d'informació i l'agost va tornar a ser el mes amb major afluència de turistes, 4.399 persones.

Sumant les dades de l'estiu a les registrades des de principis d'any, es posa en relleu que, des del gener i fins al setembre, van ser un total de 68.772 persones les que es van interessar per Encamp i van anar a demanar informació a les oficines turístiques de la parròquia. D'aquestes, 10.923 persones es van dirigir al punt informatiu Central, 31.649 ho van fer al Funicamp i 26.200 al Pas de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT