PUBLICITAT

Marín: «M'agradaria ser al Top-10, sabent que és molt difícil»

  • Montafon, a Àustria, obrirà la Copa del Món el 6 de desembre per a l'andorrà amb una cursa nocturna
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Carles Visa, amb Lluís Marín al fons, durant la roda de premsa d'ahir a la seu de MoraBanc. Foto: EL PERIÒDIC

Al final del mes de novembre, Lluís Marín haurà d'estar ja a punt per a la temporada 2012-2013. La seva preparació fins ara ha estat «molt bona», segons les seves paraules, però serà a partir del 23 de novembre, quan viatgi amb l'equip francès a Val Thorens, quan haurà d'estar en plena forma. A partir d'aquell moment, estada per perfilar detalls i cap a Àustria, on debutarà a la Copa del Món a Montafon, una cita inèdita per ell que a més es farà nocturna. Seran els dies 6, 7 i 8 de desembre, per connectar tot seguit amb Telluride (Estats Units), també de la Copa del Món, del 12 al 15 del mateix mes. I així, fins a quatre proves de la cita més important del calendari regular. Ara bé, del 17 al 27 de gener, els Mundials a Stoneham (Canadà).

«Tothom està pujant, hi haurà moltes disputes i serà interessant», va dir Marín ahir durant la presentació del patrocini que rep per cinquè any de MoraBanc. «És un calendari que em motiva moltíssim, perquè és un any preolímpic. L'any passat vaig fer una molt bona temporada, i si aquest repeteixo estaré molt content, però vull ser exigent i m'agradaria fer el Top-10, sabent que és molt difícil». Carles Visa, per la seva part, com a director tècnic de la FAE aporta la seva visió del que hauria de ser l'objectiu del surfista de neu: «Crec que l'any passat va cremar una etapa de més, i és important que ens consolidem en aquest Top 15 mundial que al meu entendre no serà fàcil». Així mateix, considera que «som valents i creiem que podrà repetir els resultats de la temporada passada», tot i que posa els peus a terra: «Per poder estar per sobre del 500 punts FIS cal entrar en més d'una final de la Copa del Món».

Marín, que continuarà a les ordres de Pere Goicoechea, serà també a la Copa del Món de Blue Mountain (Canadà) de l'1 al 2 de febrer, de Kongsberg (Noruega), del 8 al 9 de febrer), Sochi (Rússia), del 10 al 17 del mateix mes, i finalment a la prova que tancarà el calendari d'aquesta competició, a Sierra Nevada, del 18 al 25 de març.

Així mateix, Visa va anunciar que no es descarten algunes participacions en Copa d'Europa, sobretot depenent del calendari, si hi ha variacions –ja se sap que el temps a vegades cancel·la curses...–, a més que va confirmar la presència de Marín a la prova FIS d'Arcalís. «Si puc aportar quelcom, millor», va dir ahir el surfista de neu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT