PUBLICITAT

Alvit Babi i Marc Ramírez, nous integrants de l'equip d'snowboard

  • Maeva Estévez es manté al grup de la FAE, però la Federació exigirà resultats a tots
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Maeva Estévez, abans de competir l'any passat a la prova FIS d'Arcalís. Foto: R. M. S.

El fenòmen Lluís Marín beneficia l'snowboard del país, i sembla que la FAE vol donar un pas endavant i buscar nous valors aprofitant la circumstància. Si bé fins la temporada passada només la jove Maeva Estévez formava part de l'equip d'aquesta especialitat, per la temporada 2012-2013 s'hi sumaran al projecte dos nous valors, Alvit Babi i Marc Ramírez. Ara bé, ahir el director tècnic de la Federació, Carles Visa, va avisar que s'exigiran resultats.

«Els demanarem que en el 50% de les curses que realitzen accedeixin als KO's», va assegurar ahir Visa, que hi va afegir que es vol que en alguna cursa «es qualifiquin per a la final». A nivell de punts, que acabin la temporada «en el cas dels homes per sobre dels 15 punts FIS i de les dones pels 30 punts FIS».

Pel que fa a les curses previstes per aquest grup, que s'entrenarà a banda de Marín, ja que l'equip francès li exigeix al número u andorrà una preparació específica i superior, la idea és participar en les cites FIS més properes al Principat, com ara països com Espanya, França, Suïssa o Itàlia, a més de la Copa d'Europa: Cortina d'Ampezzo (ITA), Puy Saint Vincent (FRA), Peryagudes (FRA), Arcalís (AND), a més del Mundial júnior, tot i que aquesta cita és massa prop de la Copa d'Europa d'Arcalís. En tot cas, es tracta de què «agafin hàbits de l'esport d'alt nivell».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT