PUBLICITAT

Mobilitat preveu que a l'agost entrin menys de 500.000 vehicles

  • Al juliol es va igualar la xifra de l'any passat, de 400.000 vehicles
  • Les setmanes de més afluència d'aquest mes seran la segona i la tercera
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


05082010_cues
Cues entorn de la frontera del riu Runer. Foto: TONY LARA
L'Agència de Mobilitat preveu que durant aquest agost, el mes amb més entrades de vehicles de l'any, la xifra no arribi als 500.000 vehicles, com en anys anteriors, a causa de la conjuntura econòmica. Tot i això, el cap d'Àrea de Mobilitat i Seguretat Viària, Jaume Castells, ha indicat que durant el mes de juliol sí que s'ha arribat a les previsions d'assolir 400.000 vehicles, la mateixa xifra que l'any passat. Les setmanes amb més afluència seran la segona i la tercera d'agost, tot i que a partir d'aquest dilluns passat ja s'estan registrant una mitjana de 6.000 vehicles diaris per la frontera del Pas de la Casa i 10.000 per la frontera del riu Runer.

Castells ha assenyalat que hi ha diverses obres públiques que poden dificultar el trànsit, començant pels treballs de millora a la N-145, que afectaran l'accés al Principat des de Catalunya. Malgrat tot, s'ha previst una coordinació amb el Servei Català de Trànsit i amb els Mossos d'Esquadra de la Seu d'Urgell per tal que es pugui comunicar els problemes als conductors a través dels respectius webs i als panells informatius de la C-16 i C-14.

També s'han detectat alguns trams complicats abans de l'entrada a Sant Julià de Lòria i a les obres de la desviació d'aquesta població, que estan provocant més problemes dels habituals, ja que és una via en zona urbana que ha de suportar entre 900 i 1.000 vehicles l'hora.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT