PUBLICITAT

Els equips de rescat amplien el radi d'actuació

  • El cap del Grup de suport de muntanya (GSM) del Cos de Bombers, Pere Fortes, ha explicat que estan fent "un treball molt minuciós" mantenint poca distància entre els agents que rastregen la zona
Els equips de rescat que treballen a la zona del Parc Natural de Sorteny buscant l'home de 38 anys i de nacionalitat alemanya desaparegut des de dissabte al vespre han ampliat el radi d'actuació i estan fent 'un treball molt minuciós' mantenint poca distància entre els agents que rastregen la zona, segons ha explicat el cap del Grup de suport de muntanya (GSM) del Cos de Bombers, Pere Fortes. Aquest treball minuciós ve donat per la dificultat a trobar-lo ja que és possible que es refugiés en algun lloc amagat i arrecerat de les inclemències meteorològiques de dissabte a la nit, quan es va arribar a 12 graus negatius.
En un principi la recerca se centrava sobre les rutes 23 -la del Tomb de la Canya de la Rabassa i el Pla de Sorteny- i la 24 -la del Pla de Sorteny al Planell del Quer-. Mentrestant l'helicòpter pentina les zones més abruptes. Per la seva banda, el cap del Grup de muntanya de la Policia, Manel Pelegrina, ha explicat a l'ANA que 'tots els indicis apunten que que es troba en aquesta zona de Sorteny' després de comprovar-ho amb la triangulació de la trucada que es va fer, una trucada en la qual el desaparegut mostrava a través del to de veu símptomes clars de passar fred i por, a més d'avisar que portava quatre hores d'excursió, no anava equipat i no portava ni menjar, ni res per beure, ni tampoc llum, segons Fortes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT