PUBLICITAT

Es reprèn la recerca de l'home desaparegut a Sorteny

  • El Cos de Bombers ha reprès, a primera hora d'aquest dilluns, la recerca del turista de nacionalitat alemanya, que es troba desaparegut al Parc Natural de Sorteny des de dissabte al vespre

El Cos de Bombers ha reprès, a primera hora d'aquest dilluns, la recerca del turista, suposadament un home de 38 anys de nacionalitat alemanya, que es troba desaparegut al Parc Natural de Sorteny des de dissabte al vespre. La recerca compta amb la participació d'una vintena de bombers, així com amb efectius de la Policia i del Cos de Banders, i l'objectiu és rastrejar els itineraris que van quedar pendents aquest diumenge, tal com va informar aquest diumenge el director adjunt dels Bombers, Jordi Farré, que va afegir que les esperances de trobar-lo en vida eren cada cop menors.
En la recerca, que ha començat a les 7 del matí d'aquest dilluns, hi participen un total de 24 bombers, entre efectius del Grup de Rescat de Muntanya i del Grup de Rescat Caní, amb l'ajuda de cinc gossos i d'un helicòpter.

Fins al centre d'operacions s'hi han desplaçat el cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Interior, Xavier Espot, per donar suport en les tasques de recerca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT