PUBLICITAT

Ski Andorra millora lleugerament les vendes a la Fira

  • Un 10% dels forfets extraescolars es venen a l'estand de la patronal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'estand de Ski Andorra envoltat de públic. Foto: TONY LARA

L'estand de Ski Andorra, que agrupa els dominis de Grandvalira i Vallnord, ha allotjat per primera vegada a la Fira d'Andorra la Vella el Departament d'Esquí Escolar del Govern. Aquí, els pares d'alumnes inscrits als centres del país van poder tramitar de manera simplificada la compra del forfet extraescolar. Des del departament es calcula vendre aquesta temporada uns 3.200 forfets extrescolars, a més d'uns 260 per universitaris i altres 670 per acompanyants. Per la seva banda, els taulells dels dos dominis esquiables van oferir un 5% de descompte en la venda del forfet de temporada, segons va informar la directora de Ski Andorra, Marta Rotés, en relació amb el preu del forfet que es pot obtenir via Internet. Rotés va apuntar una petita millora de les vendes en relació a l'any passat.

La compra del forfet extraescolar s'ha pogut fer per primera vegada a la Fira d'Andorra la Vella, on «el tràmit és més senzill ja que obtenen el forfet directament», a diferència de l'oficina de tràmits on els compradors han de justificar la transferència bancària corresponent, va apuntar Rotés. El director del departament d'Esquí Escolar del Govern, Josep Font, va indicar que durant la fira s'han venut aproximadament el 10% dels forfets extraescolars, al que tenen accés tots els infants escolaritzats i joves de menys de 20 anys del país. Aquest passi costa 158,99 euros i és l'únic subvencionat pel Govern que es va poder comprar a la Fira.

Pel que fa l'estand de Ski Andorra, Rotés va fer una valoració positiva de l'afluència de gent i va calcular, a l'espera de les xifres, que les vendes de forfets hauria augmentat lleugerament en relació l'any passat. La principal diferència amb les vendes realitzades durant la Fira del 2011 és que Ski Andorra ha venut menys forfets a estrangers i han estat més els nacionals i residents els qui s'hi han acostat, mentre que per les estacions ha estat a la inversa, segons va explicar Rotés. Els compradors van gaudir d'una reducció del 5% als estands de la fira i el forfet de totes les estacions per adults passava de 725 euros a un preu de fira de 688 euros, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT