PUBLICITAT

La Plataforma NHP recull mig miler de signatures

  • L'entitat disposava de dos estands mòbils, que van recórrer els envelats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Plataforma ciutadana NHP, en contra de la ubicació de l'heliport al Roc del Patapou sobrepassa les 3.000 signatures després d'haver estat durant els dies de la Fira d'Andorra la Vella amb els estands mòbils a les dues carpes del recinte. De fet, des que es va inaugurar divendres i al llarg de la jornada de dissabte se'n van recollir 450, segons va explicar la coordinadora de la recollida, Chantal Roca. La presència a la Fira va fer augmentar el gruix de signatures que dia a dia es poden formalitzar via web o a la Llacuna i al propi Comú d'Andorra la Vella.

La Plataforma NHP va ser present en dos punts de la fira gràcies als estands mòbils: un d'ells es trobava ubicat a l'envelat de la Fira de les Associacions i un altre a l'entrada de la vela principal.

En aquests punts, els voluntaris van informar i sensibilitzar els visitants dels «riscos i dificultats» que des del punt de vista de la Plataforma suposa la tria del Roc del Patapou per ubicar-hi l'heliport.

La plataforma va recollir 450 signatures entre divendres i dissabte que, afegides a les que ja havia recollit l'associació des del seu inici sumen 3.050, va comunicar Roca a l'ANA. La coordinadora de la recollida de signatures va exposar que aquesta xifra «reflecteix una opinió pública» contrària a la ubicació de l'heliport al Roc de Patapou. Roca va afegir que les signatures provenen de nacionals principalment, però que també s'hi han afegit residents i turistes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT