PUBLICITAT

Treball presenta 'Catalunya Empren'

EL PERIÒDIC
TREMP

El Secretari general d'Empresa i Ocupació, Enric Colet, va presentar la setmana passada davant dels presidents dels consells comarcals del Pirineu el programa Catalunya Emprèn que promou la emprenedoria i l'autoocupació.

Aquest projecte que es va presentar a la seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp, va destinat a activar totes les capacitats del país per crear noves empreses i generar ocupació a partir del foment de l'esperit emprenedor i donant suport a la creació d'empreses.

El projecte Catalunya Emprèn vol propiciar la recuperació del teixit empresarial a Catalunya que des de 2008 s'ha vist reduït considerablement, una situació que també afecta greument a les comarques pirinenques. En aquest sentit, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, considera que «són molt necessàries iniciatives per potenciar la regeneració del teixit empresarial i la creació de llocs de treball», per la qual cosa ha valorat molt positivament aquesta iniciativa del departament d'Empresa i Ocupació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT