PUBLICITAT

Joan Vinyes, sense Amàlia, és segon i quart al Jarama

EL PERIÒDIC
SAN SEBASTIÁN DE LOS REYES

Periodic
El Seat León de Vinyes durant al competició. Foto: FOTOESPORT

Amália Vinyes no va poder desplaçar-se a Madrid el passat divendres per un procés febril i el seu germà Joan va haver d'afrontar sol la cita del circuit del Jarama corresponent a la Copa d'Espanya de Resistència. El pilot andorrà, tot i córrer en solitari, va tenir una altra brillant actuació al volant del Seat León (divisió 5) preparat per Baporo MotorSport i va acabar segon en la primera carrera i quart en la segona.

POLE EN EN ELS ENTRENAMENTS / La seva participació no podia començar de la millor manera ja que va fer la pole position en la primera mànega d'entrenaments oficials, escollint el moment exacte en què tenia les rodes ben escalfades. La mateixa estratègia va utilitzar en la segona tanda però el León d'Iñigo Vigiola va fer de tal i es va haver de conformar amb el tercer lloc.

Les dues carreres van tenir un desenllaç similar. Vinyes es va situar al capdavant del grup a la sortida i es va mantenir fins a l'aturada en bosxes per fer el canvi de pilot que ell no havia de fer tot i que havia d'esperar aturat el temps acumulat (2min 40s i 3min, respectivament, en cada carrera), un hàndicap molt gran a causa del triomf de la setmana passada a Montmeló. Així doncs, el segon i el quart lloc es donen per bons: «Tot ha anat sota el guió previst. Als entrenaments hem lluitat per la pole i en carrera, amb l'hàndicap tan difícil de compensar que teníem no podíem fer més que córrer molt, i això és el que hem fet».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT